Uluslararası seviyede aranan suç örgütü yöneticisi İstanbul’da yakalandı

Belçika'da uyuşturucu ticareti ve örgüt kurma suçlarından aranan S.G., İstanbul'da emniyet birimlerince düzenlenen operasyonla yakalandı.

Uluslararası seviyede aranan suç örgütü yöneticisi İstanbul'da yakalandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışı kaynaklı arama kararı bulunan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalarda önemli bir operasyona imza attı. Belçika yargı mercileri tarafından uyuşturucu ticareti ve organize suç örgütü oluşturma gerekçeleriyle kırmızı bültenle aranan S.G. isimli şahıs, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

S.G.'nin Belçika merkezli bir uyuşturucu şebekesinin liderliğini yürüttüğü belirlendi. Şahsın geçmiş faaliyetlerinde, Kolombiya'dan temin edilen 2 ton kokaini bakır tozu içerisinde gizleyerek Avrupa ülkelerine naklettiği tespit edildi. Operasyonun detaylarında, şüphelinin yasadışı ağ sayesinde elde ettiği yüksek gelirleri kokaini ayrıştırmada kullanılan kimyasal maddelerin temini için kullandığı ve küresel çapta bir sevkiyat ağı yönettiği ortaya konuldu.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.